Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morr, spott och fräs...



Jävla kärring...

Varför kommer du hit...

Mår dåligt varje gång du kommer...

Du får mig att tappa humöret...

Du får mig att blir arg för ingenting

Orkar inget när du e här...

Kan du inte bara försvinna...

För alltid...


Jävla kärring kom inte hit igen...




Men tyvärr kommer du att göra det...




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 15:49



Bookmark and Share


  Svartsilver
är det en metafor annars kan jag tipsa om råttgift i kaffet:D
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*