Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn...



Ett stilla vårregn faller

markens blommor och gröna blad

slickar törstigt i sig de få droppar som kommer



Undrar om solen tittar fram idag

den har lyst så länge de sista dagarna

kanske behöver lite mindre sol

några dagar så all grönska hinner ifatt




Flickan sitter inne och tittar ut

på det stilla vårregnet

vill inte gå ut men måste...

måste hinna med bussen...

måste till plugget...



Varför kan man bara inte skita i allt

och gå och dra täcket över huvudet



Ett stilla vårregn faller sakta




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-04 07:37



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert
2009-06-24

  stenen/ Yv Ericsson
Man kan dra täcket över huvudet
2009-05-04

  Mr Lindemann VIP
Ett stilla våregn faller i mitt huvud
höstrusket når min själ
i hjärtat råder vinterlandskapets
frost

Bara ditt leende får mig att börja tro på sommaren igen
2009-05-04

  Svartsilver
ja varför ska det regna för!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*