Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska det vara så här...??



Tiden den går....

Snart är de glada dagarna borta...

Och man kastas tillbaka till verkligheten...



Hur länge ska jag ha det så här...

Trodde jag hittat det jag sökte...

Men det var tydligen inte så...


Sommaren är på väg med jätte kliv...

Kommer jag att få det jag vill...

Jobbet är klart...

Barnen är här...

Men det är ändå något som saknas....



Tiden den går... och jag med den...




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 20:24



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert skrivet
Men vad saknas?
2009-06-24

  Mr Lindemann VIP
Vi joggar in delar av ett nu
blir ett med ett du
får i å meddet mången ting
att vara
fattas bara
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*