Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara höst






Underbara höst, äntligen

är du här med dina

vackra färger



Kan sitta i evighet och bara

titta, på alla vackra färger

du skänker



Alla pratar om våren

att det är då man kärleken finner

men i mitt hjärta där finns du

som jag fann en vacker höst kväll



Du förgyller min dag

vaknar tidigt på morgon och är glad

du finns i mina tankar vart jag går

och läker hjärtats sår.








Övriga genrer av *Yezze*
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-19 18:46



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Ogillar hösten men gillar din höst!
2009-10-14

    Tea Alex
Hoppfull! Älskar hösten...
2009-09-20

  Pah
andas den friska luften. vakna vi din kärlek. dricka glas vin med blickar och dela alla stunder. den är hopp, din text. vacker.
2009-09-19

  Svartsilver
hösten har med sig kärlekens vind
och låt oss tindra över den vackra mannen vid din sida.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*