Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom att tänka på en liten ramsa som jag hörde när jag var liten.


Visst är det härligt...



Sol ute,

Sol inne,

Sol i hjärta,

Sol i sinne....



Och nog känner man så här när det är sommar.




Fri vers av *Yezze*
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*