Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANSA MED VINDEN

Står och ser en bris som dansar
bockande och nigande mot vattnet
Hör hur det viner som om luften
vill sjunga sin sång

Känner hur det blåser i gränden
märker hur en storm tornar upp
Ja jag vill dansa med vinden känna
hur den virvlar mitt hår

Säg mig vad du ser, säg mig vad du hör
– känner
ge mig nu ditt ord, ge mig nu din dröm
– tanke

upplevelser ropar om dåtid
ropar ut mot ingenting alls
Ja jag vill dansa med vinden känna
hur den virvlar mitt hår



Hör hur det viner som om luften
vill sjunga sin sång
Ja jag vill dansa med vinden känna
hur den virvlar mitt hår

se-r ett hopp, se-r en tro
se-r en framtid, ger den till dig
Står och ser en bris som dansar bockande
nigande mot vattnet




Fri vers av Björne.H
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 23:20



Bookmark and Share


  Aquarius
jag vill också dansa med vinden...

du förmedlar en stark längtan i dina rader

är avundsjuk ibland på fåglarna som kan dansa med vinden medans vår tyngdlag bara kan låta den virvla vårt hår..
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H