kärlek gör oss unga även som gamla. handfallna, medtagna, hänryckta, dåraktiga." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek gör oss unga även som gamla. handfallna, medtagna, hänryckta, dåraktiga.


När det verkligen gäller

 

tragik

 

     att ålder inte lär

 

 

 ett skit 




Fri vers av LadyFool
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-13 00:17



Bookmark and Share


  Rockalex
Sanningens överkast är nära det har ingenting med ålder att göra
2009-02-24

  peter markurth
hmm,ja men äkta kärlek,det är allt vi har i vår litenhet i universum...

fin betraktelse,intressant.
2009-02-13

  Fredric
Sanning som är så sann, som den är lärd... Ju mer du kan, ju oklokare lär man bli... Skönt ändå att känslan tränger undan förnuftet ibland...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool