Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardags känsla

 

Stannade upp i tanken

blickade ut mot gatan

snöflingor likt dun föll

en efter en landade.

Drömmar vävdes sakta

en tanke dåtid

en tanke nutid

en blandning av allt

vart tog åren vägen?

 




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-13 10:03



Bookmark and Share


  Roula O
Tiden går så fort ibland att man inte hinner med allt... fint skrivet!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz