Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin går vilse

....

orden de faller inte

de snubblar över

stirrar blint

ord som vill ha plats

hittar inte hem

yrar runt

förtvivlat tomt

i ett poetiskt hjärta




Fri vers av Lindizz
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-13 10:37



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ordtorkan...

Sanna mina ord, hur smärtsamt väl jag kan känna igen mig i dessa ord. Det är kusligt väl beskrivet.
2009-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man kan ibland
bli lite yr, på orden
man har inte styr, men
Du skall se att nästa gång
Du skönt ihop dem styr...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz