Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Havet blåser sin andning mot land
en andning till tidens ände.
Bortslängd ur en hundradelsvärld
strövar vandringsmannen.
Möter i stranden
minnet av frid.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 15:54



Bookmark and Share


  Afrodite
Mycket fint skrivet!
2009-02-13

  Feminaz
Mycket fint... som att hålla trä vid hand... vishet.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP