Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonblomster

Redan i den tidiga morgonen hade hon varit vaken
först badat i havet
sen duschat och tvättat sitt hår.
Och när jag fick syn på henne
slog hon gräs med lie.
Hon bar papiljotter
och var svept endast i negligé.
Villken syn för mig
hennes man
när hon så morgonblomstrade på ängen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 08:13



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så rent ömsint fin text.
Förmedlar det stora.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP