Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häftigt

Häftigt
kände jag markens närvaro.
Jag la handen på den.
Tog lite jord mellan mina fingrar
och andades luftens budskap.
Rödhakarnas silvertoner föll
som droppar av dagg i skogen
då jag plockade vita sippor.
Och jag kände del i skapelse.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 21:58



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Jordnära vacker dikt.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP