Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Naturgudinna II



Jag vill skaffa de
konserter du har sett på
DVD så jag...

sett vad du har sett
känt vad du har känt - jämför
vårt sinnes smak sen

LPWJ 13/02/09 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-13 16:23



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Har samlat hårdrock sedan julen 1977 då jag fick Sweet 'Off the record' av mormor och Kiss 'Rock'n'Roll Over' av mina föräldrar, på den vägen är det...
;)

Be well,
LPWJ
2009-02-14

    Calin
Du skulle ruinera din raring.;)puss
2009-02-13

  Maria Natasja
Väldigt fint o bra.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP