Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen stannar

Världen stannar ibland,
då jag försöker tänka ut möjliga svar,
möjliga vägar
Slutar ofta med att jag förblir förlamad
i virvelvinden

Världen stannar
när jag vill dö
inte längre orkar
När solen vid horisonten gömmer sig för mig
Världen stannar

Jag vill leva, om så bara för en minut,
innan världen stannar
Passion, lycka, rus
Innan mitt liv är slut
Låt min värld fortsätta snurra

En silkestunn strimma hopp
ett svagt ljus i fjärran
en liten vilja kvar i blicken
Det kan vara över imorgon
Jag vill leva den här dagen
Jag vet inte när min värld kommer stanna




Fri vers av sirène
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 16:35



Bookmark and Share


  yoakimu
Fantastiskt välskriven text. Du fångar verkligen livsviljan väl!
2010-09-25

  Roula O
Lev och njut för varje dag innan det är för sent... fina rader!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène