Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kunskap?


Vad är kunskap?

Är det inte så
att
alla har sin horisont att titta mot....

och inget mera.






Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 00:39



Bookmark and Share


  thyra
Sin horisont har man ju, men måste inte kunskapen utökas hela tiden för att vi inte skall stagnera?
2009-02-14

  leonardo1981
Kunna skapa sig fram i livet.
Det ger mig kunskap.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP