Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA HJÄRTANS DAG!

Jag letar,tittar,räknar
klarar jag det?
Orkar jag?
Jag vet att jag borde,
mår bättre då.
När inget hjärta finns,
och ingen kram gives.
Skiter i denna dagen.




Fri vers av steffie
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-14 11:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
bara! Men här Du
har, en KRAM STOR
REN OCH KLAR SOM
IGENOM LUFTEN
TILL DIG FAR...
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie