Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt LVM

här kommer ett nytt LVM
till tjejen
som försörjer sej
på att suga lem
slickar slem
för att slippa vara ren
och gråter
när kronorna försvinner
upp i pojkvännens ven

förtryck gånger hat gånger tusen
flickslavar under rusen

här kommer ett nytt LVM
till tjejen
som drunknar
i våld och självförakt
ansökan om vård
har soc förlagt
vem är du att döma?
nu när hennes underliv
börjar ömma

förtryck gånger hat gånger tusen
flickslavar under rusen

här kommer ett nytt LVM
till hon som inte hittat hem




Fri vers av viola raz
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-09-02 14:55



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Det här är en hemskt stark och mycket berörande text. Det gör ont att
läsa då man också vet att verkligheten är/kan vara som det skrivs.
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

viola raz