Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fotboll


bollen är rund

Fotboll är och blir en stor passion
bollen är ju alltid rund.
Den kan ge oss muntration
när man trixat runt en stund

Bor man sedan uti Kalmar stad
då är allt i det närmaste perfekt
Jag kan faktiskt hålla vad
om att boråsarens hopp vi släckt

Kalmars rödvita bröder
Spelar nu så kulan glöder
KALMAR KALMAR KALMAR




Fri vers av clo
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo