Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur den mörka jorden






Ur den mörka jorden
har Någon lyft dig

grävt försiktigt med sina bara händer

för att lyfta sin dyrbara skatt
ut i ljuset

borstat av dig med ömhet

och gjort dig
glänsande ren




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-14 13:30



Bookmark and Share


  Maria T
Skimrande vackert
2009-02-15

  anits VIP
Mycket fint
2009-02-15

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!
2009-02-14

  Eva Langrath VIP
Tack för den vackra påminnelsen just vad jag behövde nu.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius