Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vibreringar av slagen



om du någon gång letar
så finnes ett halvt
innanför det tyg
här hos mig

är du någon gång ensam
så finnes ett halvt
innanför det tyg
som vibrerar av slagen

om du någon gång letar
så finnes ett halvt
hjärta i mig
som slår för dig




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-14 14:12



Bookmark and Share


  Roula O
Vackert! Denna tyckte jag extra mycket om...

om du någon gång letar
så finnes ett halvt
hjärta i mig
som slår för dig
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare