Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksexperiment


Close apart

Close your eyes,
and I\'ll be there,
kissing you.

Open your eyes,
and I\'ll be here,
missing you.

1998




Fri vers av Boa Berg
Läst 561 gånger
Publicerad 2004-06-02 00:51



Bookmark and Share


  Roger VIP
Att leka med främmande språk är alltid ett vågspel men du lyckas mycket bra. Redan titeln är genialisk!
2004-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg