Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite valentin fjolleri

 

Skulle vilja en vilja
bortom men här
längtan håller mig kär

Skulle önska en önskan
men tomhet den bär
finns någon där?

 

Om namnet var ordet
idag Valentin
då satt kärleken vid kamin

Om längtan i luften
blev kropp och vin
bleve jag lycklig och fin

 

lika sant som jag heter Bodin

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 15:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
bästaste du, så fint du skriver! ja vem skulle inte vilja vilja en vilja ..
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*