Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hantera nätets tekniska ankor med en rockdans och sätta svansen på huvet för myggen - bara för en utebliven rubrik :) "signaler" . ska inte nödvändigtvis förstås nä ^^


mys-ko

 

 

 

ibland går det inte

att bli arg

 

nonchalans kallas det

för andra men

 

 

mu

 

sik

och fågel är också gott

 

ibland ska inte saker

ut

kan vara vintern
(inflikar snabbt orsak som slår insikten i knävecken)

 

rå - jo lite arg då

man - va vart, ehhmm.. du, du sa ju

de - och jag skiter fullständigt i de ja, för usch..

 

 

 

glidervidareutanhoppraktneriinsikten

 

 

 

kreaturstanke och jag hamnade i indien

i öronen 70talshårdrock

och jag hör bara den långhalsade

 

ska jag sluta predika

far genom mitt huvud och dotterns teckning dyker upp

 

http://joocsh.deviantart.com/art/T-shirt-93978156 

jodå

den är stark

 

 

tyst

tyst

tyst

 

göra nåt

med händerna?

 

äh hell

 

inte en hjärtdag inte

och jag ser ferdinands mamma rocka loss på kullen

 

medan hon tänker på

kärlek under en korkek

 

dagdrömmens dilemma

 

avslöjandets självnonchalans inflikad som

nödvändig respit

 

för nu kokar det

igen

men jag ska vara snäll

 

det är ju bara en sån där

inre konflikt

 

min

 

utnyttja kraften

 

 

gör en dikt

 

 

 

och förstå vill hon men inser att

viljan hindrar miraklen

 

låter saken vara med

en höftsnärt och högburet huvud

 

 

 

en dag i april

 

 

 

 ska jag göra en dikt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-14 17:46



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ja det här är ännu en text av en Lady som rappar bättre och mer än ynglen, äh hell och inte en hjärtekväll...rimmen kommer upp till ytan lite där dom vill och inte i exakt rimversform som i alla dagverser som annars skrivs på gamla sättet i tidningar och även på nätet ibland

jag skriver själv slams där rimmen syns i efterhand ibland
sa han...ja du ser

be well,
LPWJ
2009-02-15

  Hans Christian
Ja, jag tycker den här texten är helt j-vla underbar! Bravo. Tack för läsning!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri