Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmåga


Mina fysiska ögon ser livets alla skeden
sprider lyckorus och värme i min själ
Glädjen befinner sig bortom vreden
som kan göra en människa till en träl

Mina öron hör vackra toner med vinden
som ger en behaglig känsla och lust
Att känna en hand som smeker kinden
och blicka fram emot en annan kust

Men om jag saknade förmågan till empati
eller förmågan att känna sorg
Då skulle jag välja att göra sorti


stum blind och döv i min egen narcissistiska borg





Fri vers av duvan59
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59