Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha gamla vänner ...


Åldersbänken..

Gläds med mig ...


En stor fest

ni säkert har

Talar i skägget

hostar i skrattet

Minnena värmer

för er mina vänner

Återstoden nu minner

allt i ett ljust skimmer

Ett starkt ljus glimma

som fick mig att förnimma

På återseende :-)












Övriga genrer av Mauri
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri