Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar

Ta min energi ät på mig
Du kommer att förlora dig
för lånad energi ger bara kraft en stund
så ta av din egen blott för en sekund

Då kommer du att känna hur det flödar
i stället för att du någon annans kraft dödar
tillfredställelsen av att mätta dina behov
istället för att känna dig som en bov

Resultatet att du lättsamt glider på vägen
utan att känna dig sorgset förlägen
inuti dig det finns en källa som rymmer allt
sök dig till värmen undvik det som är kallt

Ge till de du möter din överskotts energi
då kan ingen missnöjd på dig bli
men akta dig för att andras värdighet knycka
för att stapla dig fram genom livet med en krycka













Fri vers av duvan59
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59