Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anledningen till att jag bestämde mig för att börja skriva här igen.


Fördomar

om vi släpper murarna
alla måsten
och lösa fördomar
kan vi inte se något nytt
en ny människa
eller vän?
En främling är bara en vän du inte lärt känna

Våga kliva ut
utanför murarna
som låser fast oss
i våra tankar
idéer och åsikter

åsikter som ändå bara är åsikter
låt de vara
lyssna
se titta
det finns alltid mer än det du tror
du ser den där första gången
Alltid.

släpp murarna
våga se den nya människan
vännen du ännu inte lärt känna




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-15 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant
i stort sett alla människor växer när man kommer dom nära
2014-08-17

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-04-29

  Carola Zettergren
Ja precis, och kanske blir man en ny människa då!!!!:)Bra!
2009-02-15

  Anna Hägglund
Så sant så sant! :)
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment