Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sportlovstanke

 

 

uppdaterear livskvaliteten:

låter snön yra runt skidorna,

solen värma frostig kind

och kalluften rensa tankarna

 




Fri vers av Jojo
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-02-15 21:46



Bookmark and Share


  Marreb
vinterfräscht!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo