Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor från andra kan krossa



Rädslan från andra människor
kan krossa både dig och mig

När människor blir rädda
så kan det ta uttryck
på massor av olika sätt
inte alltid så snälla

Jag känner mig rädd
för att bli mera
krossad av
min rädda syster

Vad ska jag göra
för att klara av
familjeträffen
hos min syster
på lördag?

Ska jag?
Kan jag?
hyra in en man
en modig man
som är mitt sällskap
och vän
som kan hålla mig
lugn och sansad

Hur hittar jag honom
på 6 dagar?

Dating site på nätet?

Desperat kvinna söker
modig man för en kväll
med familjen!





Fri vers av Ewa Flower
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 08:25



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Stark laddning i ditt budskap, och vädjan om modig man.

applåder för ditt inneboende mod, och blir glada v Rockalex respons, med att vi är skapta till att leka:-)

Underbart sätt att se det på...
kanske finns lösningen där?
Se festen som en pjäs där du spelar rollen av systern som är missförstådd.
2009-02-16

  Rockalex
Heja Ewa viktiga insikter om rädslans kurragömmalek med oss vissa har visst glömt att gud menade att vi är skapade till att leka.
2009-02-16

  Bibbi VIP
Känner igen den här känslan just inför en syster som skulle ha kalas 22.2 som tur är har hon flyttat fram det så jag får lite betänketid.
Applåd.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower