Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

"Fy faen va' fräckt"
sa pojken
sextonårslång

när vi plockat ner
en lärka
till oss
genom kikaren

den var så nära
vi nådde den nästan
med handen

och sången nådde
djupt in
i oss




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP