Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kulturdöden i sossesverige, det är bara regeringen som är ny
ute i landet härjar forfarande samma lågintelligens,
ingen subkultur/finkultur mer än i din egen DVD hylla



Haiku ~ Militant Deja Vu Metafor



när någon ännu
är militär - du själv har
ditt avskjutna ben

LPWJ 16/02/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP