Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusskänsla


Inga stora krav har jag


bara en liten önskan


om en puss på kinden
där,  ja just där
mitt på


av ett par
mjuka läppar


med känsla
sådär lite lagom


inte hårt
bara lite


försiktigt

känslofullt


mjukt
nära


mjukt
nära

nära




Fri vers av Nic
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-09-02 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic