Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min vrå



Varför bär jag
på djupa
skuldkänslor
för att
jag vill vara
lycklig?

För att
jag var ej
tillåten
att vara
den jag är
när jag
växte upp

Jag fick sitta
i en vrå
som en
tyst grå
liten mus

Så ibland
så går jag
tillbaka i
min tysta vrå
för där är
jag tillåten
att vara
utan att
känna skuld




Fri vers av Ewa Flower
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower