Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till födelsedagen

Till födelsedagen vill jag ge dig
tolv paket med
lycklig
samlevnad

att öppnas ett varje månad

Du ska få ett stort paket
med fritt spelrum
och
laga förfall

att anvädas helt efter behag

jag skulle också vilja ge dig
en helt
ny
ryggtavla

en som är glad även när du sover




Fri vers av lorna
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 20:26



Bookmark and Share


    amorfati
den var riktigt fin. känns varm, liksom.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

lorna