Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett träd

jag förbehåller mig rätten
att kalla mig

kvinna
människa

jag förbehåller mig rätten
att kalla mig
man

mandrin

Man Ray
Mandelrot

jag förbehåller mig rätten
att kalla mig
X-man

jag är den femte
dimensionen
jag har en vallmo i min mun

jag är ett träd...

mina rötter ringlar sig
kring jorden

jag är aska....

mitt
potatisland
lovar
ingenting mer

skuggliv
i morgonruset
ler månen bedövande

jag är ett hav...


fradga skummar i
mungiporna

tusenfotingar stryker kring
min stam

jag är ett träd....

jag är en vallmo....





Fri vers av lorna
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 22:40



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Jag får en känsla av att du är arg när du skriver denna dikt eftersom dikten är kraftfull och stark. Ilska är en männsklig känsla som behöver komma fram via konstruktiva kanaler. Och der är precis det som du gör.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lorna