Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strykrädd hund

Atlanten krumbuktar
sig kring
mina fötter som en
strykrädd hund

Vänder sig på rygg
slickar mina
händer

Det känns inte bra
jag skäms
känner mig uttittad
irriterad

Jag är verkligen
ingen
djurplågare

Likväl har en overdog
fötts i mig
som sparkar vilt
i vattnet

Damen på stranden
gäspar
skiter väl i det




Fri vers av lorna
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna