Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen pitbul

Atlanten högg efter henne
som en galen
pitbul

Hon lyckades precis rädda
sig in på en
vinbar

Idag är hon beredd med
vapnet gömt i
fickan

Var är ägaren, det arslet
ska få smaka
giftig dildo

Mannen som talar med hundar
drar hastigt upp
byxorna







Fri vers av lorna
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna