Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIMBO

Du påstod
att jag var arg på dig
för att
du tagit honom
ifrån mig

Du sa
att jag var svartsjuk
för att
han valt dig istället
för mig

Som vanligt
missade du hela poängen
men lyckades
ändå träffa lite
rätt

Jag var
varken arg eller svartsjuk
utan helt jävla
vansinnigt
galen

över att
han valt en sån enfaldigt
självupptagen och
korkad
bimbo

Nu när
han äntligen hade chansen!




Fri vers av lorna
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 21:03



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
jo, jo, jo, vackert utan tvivel, självutlämnande, det är det som jag älskar. Att man vågar. Kram. Samuel
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lorna