Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan kvinna inom mig



jag har börjat fundera om detta kommer fungera eller om det kommer gå en annan väg för det är så det brukar va. I en tyst minut så vandrar vi förbi varandra och jag går och ser en dansk film med tråkigt slut. Eller är vi ett undantag?
är vi en stund mellan 1 och 2 ett slag mellan 3 och 4, en annan tid en annan dag?
 känner mig förändrad kan det beror på dig? Det är en kvinna som bär mina röda läppar min klänning och mina skor, hon har tagit en nyckel dit jag bor och mitt telefon nummer och min nya svarta kjol.

jag skulle ut och köpa kaffe tänkte bara ta 15 minuter eller kanske lite mer. Men efter någon vän och puss på kinden så sa mitt gamla jag i mitt öra att det var dags för lite mer, tänkte ut och köpa vinet men jag hindrade mig själv.
Ville hellre hem och sova med dig.

och alla vänner finns kvar, alla gamla saker som alla spar
men livet i behåll och lite till inom mig
så vandrar jag mot skåne land för att plugga historia
och sakna dig.

 




Fri vers av frökenjulie
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 22:48



Bookmark and Share


  August L S
Det där med att vara ett slag mellan tre och fyra är en fin beskrivning. I like. Och stämningen runt det där med rösterna man hör, om den andra kvinnan i den nya kjolen som säger något helt annat än vad man skulle sagt själv för bara ett litet tag sedan. Rimmen kommer märkligt på slutet, nästan så man tänker sig dig börja sjunga.

Och jag förstår att historiestudier har sin lockelse.
2009-02-20

    ej medlem längre
Vackert beskrivet och lite melankoliskt,,,
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

frökenjulie
frökenjulie