Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina nyckelben skaver mina kinder.

(dina nyckelben skaver mina kinder.)

Håliga. Trasiga. Gapande. (efter mer hårdheter mot min hud)
Jag var aldrig en av dem som,
behövde någon.
Jag var aldrig en av dem som,
behövde mig.

Du. Säger. Att. Du. Behöver. Mig.
För andningens skull. För jag är uppenbarligen den enda som
Kommer ihåg att påminna om vitaliteten i att andas in. Och. Andas ut.
Du säger att du så lätt glömmer.

Du är mjuk mot mitt hårda och du får mig att
vilja vara mjuk jag med. Var det mjuka mot ditt hårda and so on men
på vägen dit gömmer jag vad jag tänkte och fortsätter i samma bana.

Rispar kinder mot nyckelben som doftar honung och lite rök.
Kanske mjukmedel och (lite) kärlek.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 01:21



Bookmark and Share


  Tera
"Du. Säger. Att. Du. Behöver. Mig.
För andningens skull. För jag är uppenbarligen den enda som
Kommer ihåg att påminna om vitaliteten i att andas in. Och. Andas ut.
Du säger att du så lätt glömmer. "

Denna var Bra!!

allt var bra men denna mening var den starkaste!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg