Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

everything sounds the same.

Någonstans på vägen hit (mot lycka. Framgång. Great kissing in moonlight)
tappades en själ och blev trampad på.
Kanske var det min. kanske var det din. Kanske var det den
vi någon gång i framtiden kanske (eventuellt. möjligtvis) kommer att dela?

Jag vill tro på händer som sträcker sig för att
rädda. (salvation is the key to true lovers delight?)




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 02:08



Bookmark and Share


  Tera
brukar inte tycka om "svenskengelska"

men du klarar detta galant...

du är Riktigt Bra!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg