Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi



Vingar

ovan drömmen

landar

högt under molnen.


Frihet

utan gränser

fången

i gravitationens boja.


Flyr

vindarnas ström

fjättrar

svävande fantasi.

© Boa Berg
2005-09-03
05:49




Fri vers av Boa Berg
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-09-03 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg