Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryck mig baby.

Förtryck mig baby,
skriker du lyckligt och
jag tänker för mig
själv att;
Du är då ingen
vanlig pojke.

(touch it. ride it. rip it. kiss it.)

En ovanlig pojke som
fastnat någonstans hos mig.
En hand som fastnat i min
under bord, bakom stängda dörrar.

(touch it. ride it. rip it. kiss it.)




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-17 02:39



Bookmark and Share


  a h de v
det är musik här
sommar lägenhet
frihet ungdom
ljus
gillar det engelska mantrat
känns som en sångtext vet inte vad det är dock
2009-02-25

  Jimmy:n
good
2009-02-17

  Tera
*nynnar på låten*...vet ej varför jag tyckte om denna men bra var den!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg