Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just mig



Kan det finnas

någon

därute

som vill

ha mig

just mig

tanken är

svindlande

tänk om

det är så




Fri vers av Ewa Flower
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-17 05:43



Bookmark and Share


  Rockalex
ha mej hur menar du
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower