Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matångest



Jag växte upp
med ångesten
att ej räcka till

Nu idag
många år
senare
så är
min ångest
stor
när jag ska
handla mat
kommer pengarna
att räcka till

Jag hatar
att handla mat
alltid är något slut
jag måste gå
och handla mat

Det känns förnedrande
jag vet ej
om pengarna
räcker till
jag står vid
kassan
precis som
min mor
och pustar ut
när pengarna
räcker till

Det känns förnedrande
uti själen
så torftigt
att ej känna
mig värd
min mat
vilken matångest
jag har




Fri vers av Ewa Flower
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-17 07:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att inte ha ett arbete att gå till skapar också ångest...och tomrum i plånboken.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower