Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstorm

 

Skärvorna
skär dina vener

åderlåter ljuset
sipprar skuggor

mönstrar
sammanhanget
kadmium djupt

medan koronan
flyter fritt

09.02.22




Fri vers av Lena Renman
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-26 09:10



Bookmark and Share


    Lillemor
Fin titel till bra text.
Känslofyllda rader
med flera ingångar.
Tyckte om!
2009-02-27

  Lena Renman
Tack Jakob för stavningen :-) Ibland blir det bara fel bokstav...hahahha, men Jacob menar jag....
Lena
2009-02-26

  kärleks ängel
poesin i högsta nivån! tack!
2009-02-26

  Lena Krantz VIP
Mmm det får man inte glömma det där sista, att koronan alltid flyter fritt...

Bra!
2009-02-26

  Maria Zena Viklund
medan koronan flyter fritt, hur snyggt som helst!
2009-02-26

    FinnRaggarn
det här e POESI.
2009-02-26

    ej medlem längre
"åderlåter ljuset
sipprar skuggor"
Snyggt som tusan Lena!!
2009-02-26

  Ulf Lagerholm
mycket vackert min vän

"medan koronan
flyter fritt"

balanser upp texten skickligt
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman