Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trånar efter dig i smyg

Jag trånar så efter dina andetag.
Få ha dig intill mig.

Vet du hur det känns att dölja mina känslor för dig
när jag bara vill skrika det till hela världen?

Vill att du ska vara min,
min ägodel.

Jag vill inte förtränga alla saker om oss.

Reflexen att säga hej till dig sitter ännu kvar,
vill så gärna säga det till dig och få ditt leende
riktat mot mig,
bara för en sekund
om så en tiondels sekund.


Jag trånar efter dig i smyg.....




Fri vers av Intermezzo
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intermezzo
Intermezzo