Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon, din kropp, din mun

Dina ögon glittrar ,
kan nog bero på
mina tårar som
reflekteras i dina ögon.

Din kropp vajar,
det är nog för alla
gånger jag velat slå
dig ner till marken
så tankar har börjat bli
verklighet.

Din mun gör hastiga rörelser
med ord som jag inte förstår,
jag tror att det är för
du sagt dom så många gånger
så min hjärna har slutat reagera.




Fri vers av Intermezzo
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intermezzo
Intermezzo