Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk husmanserotik i ram av konstens symbolik




Dirty Talk (erotiksymbolik)

~*~

Smutstvätta mig i slasktratten och
våtsvabba mig i groventrén
så ska jag
grovhyvla dig i utekomposten och
potatisskala dig i sophinken

och spola av varandras vitbubblande tvättsåpa
och rester av svartvinbärsgelé

där ra-Barbie och ku-Ken dockan
ligger slängd

ge den en liten bit av min hjärna

som ett fysiologiskt experiment

så kan den sitta i ra-Barbies knä och leka ryska posten sen

~*~

koncentrationsförmåga
konceptionsförmåga
konstförmåga
kompromissoförmåga

Carl-Johan De Geer men vad gör du här,
stillar ditt begär...
Förstår inte du att 60-talet är över
och att det finns fler som behöver kulturpengarna nu och här

***

livets höjdpukt
kan det vara mer än brunetter
som ägnar sig åt fellatio, denna högsta konstart
(och de som kunde cunnilingus talar ett språk som Kärlekens högsta lingvist)

som från en film med titeln "med en kåt tjej på livmodershalsen"

när allt kommer omkring är
sex mysteriets ut-för-lösning

~*~

kvinnans fjärde öppning och mannens tredje huvud
gör de tvekönade till ett;
tvådubbelt blir det tredje könet

som en rödglödgad kärleksöppning

I bergssluttningens brant försöker jag att sätta mig
där det inte längre är menat att gå

skriker halkande på mossan över hala stenar med tusen och en rant

en syn av läten och ett ljud av hud som de 7 av-slöjornas dans

som blottande den nakna sanningens alla 24 ungerska danser

erotikens musik ackompanjerar mannens tarantella för stimulusacceptans


mitt i mörkret finner du den, grottöppningen, i livets massiva berg igen
med sinnet betraktar vi båda den

eller vad tycker du när jag sitter här med dig
mitt i mörkret
vad tycker din kärleksöppning om mig

när den öppnar sig för oss, öppnar jag den mer med ord från mina läppars djup över min varma tunga, jag dig ber tills du mig ber om mer

så du gillar när jag nära dig säger vulva, klitoris, vagina, din vackra fittläppars framstjärts slida
och låter mitt andra huvud skriva dig en vers

var rädd du började tycka det var för perverst

LPWJ 17/02/09




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 865 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 15:32



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
första delen tycker jag är helt lysande, det finns en härlig lekfullhet där i barbie och ken, sista delen börjar nästan som en rapport skriven över erotiken och sedan glider den in mer på det personliga planet, behåller ändå lite "rapportkänsla", tycker om det här, det klär av och på husmanserotiken, snyggt
2009-02-17

  peter markurth
hmm..dirty deads done dirt cheap...
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP