Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till A.


Mås så mycket bättre

 

Minns du bilden av de två måsarna?

Det var du och jag.

Jag var redo att flyga ensam

 

 

 

Hittade den igår.

Jag har slängt bilden nu.

 

 

 

Tänker träffa mås att flyga samman med.




Övriga genrer av Mona*
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 16:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det finns nog någon mås för en mås...
fin text
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*